Over ons

Organiseer je onderwijs anders! is een initiatief van OnderwijsAdviesMarant en Interstudie. We hebben samen al bijna 90 jaar ervaring met het verbeteren van onderwijs.

Bij de twee organisaties werken ruim 350 professionals dagelijks aan het beste onderwijs en de beste zorg voor elk kind en iedere jongere. Dit doen we direct, door bijvoorbeeld het onderzoeken en behandelen van kinderen met leer- en gedragsproblemen, maar ook indirect: door hun leraren te trainen en hun directeuren op te leiden. Bij Marant en Interstudie ligt de focus op leiderschap in het onderwijs, terwijl bij OnderwijsAdvies het zwaartepunt bij kwaliteit van het onderwijs, leren en leervaardigheden ligt.

Wij helpen je graag verder bij jouw subsidieplannen in het kader van het Nationaal Programma Onderwijs – zowel in de analysefase als de uitwerking daarvan. Vanuit onze multidisciplinaire focus laten wij je zien hoe je met het systeem werkt, organisch ontwikkelt en steeds het onderwijs op niveau houdt. En uiteraard staan bij dit alles de leerlingen centraal.

%d bloggers liken dit: